Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir İstihdam Fuarı’nda iş arayanlara fırsat!

Balıkesir’de iş arayan ve

Balıkesir’de iş arayan ve işverenleri buluşturacak olan 8’inci Balıkesir İstihdam Fuarı’nın tarihi belli oldu.

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Balcı, iş arayan ve işverenleri buluşturacak Balıkesir İstihdam Fuarı’nın 20-21 Kasım tarihlerinde yapılacağını açıkladı.

Bu yıl “Burada İş Var” sloganıyla 8’incisi gerçekleştirilecek olan fuar 20 Kasım saat 11.00’ de Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde açılacak. Açılışta Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balıkesir’in istihdam durumu hakkında hazırlattırılan bir raporun sunulacağını belirten Müdür Nazım Balcı, açılış sonrası stand ziyaretleri yapılacağını belirtti. Fuar; Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Sanayi Odası ve Ticaret Odası Başkanlıkları işbirliğinde gerçekleştirilecek.

“VATANDAŞLARIMIZ BU FIRSATI KAÇIRMAMALI”

Organizasyon ile ilgili protokolün yapıldığını açıklayan Müdür Balcı, bu yıl düzenlenecek olan fuar çalışmasında 43 firmanın yer alacağını belirtti. İŞKUR İl Müdürü Balcı, “İki gün sürecek olan fuar süresince işverenlerimiz, stantlarında firmaları ile ilgili bilgilendirme yapacak. İş arayan vatandaşlarımızın başvuruları alınacak ve aradıkları işgücünü istihdam etme imkânı bulabilecekler. İş arayan vatandaşlarımız bu fırsatı kaçırmamalı. Fuar sürecinde onlarca meslek alanında yüzlerce kişi istihdam imkânı bulabilecek.”dedi.

ÖĞRENCİLER İÇİN FUARA ULAŞIM SAĞLANACAK

Balıkesir’de 50 ve daha fazla işçi çalıştıran 43 firmanın yer alacağı fuar sürecinde üniversite ve lise öğrencileri için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım için araç sağlanacağı belirtildi. Fuarın ikinci gününde (21 Kasım) ise fuara ziyaretçi girişinin saat 09.00’da başlayacağı ve saat 18.00’de sona ereceği kaydedildi.

HABER MERKEZİ