Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Sokak Hayvanlarına Umut Oluyor!

Gömeç ve 20 İlçede

Gömeç ve 20 İlçede Can Dostları İçin Sağlık ve Sevgi!
Sokaktaki can dostlarına yönelik öncü hizmetlerle ön plana çıkan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, VETBÜS ve VETBÜLANS ile sadece veteriner müdahalelerle değil, aynı zamanda Gömeç sakinlerinin sevgi ve desteğiyle birleşerek, sokaktaki dostlara sağlıklı bir yaşam imkânı sunuyor.



“Gömeç ve 20 İlçede Can Dostlarımız İçin Vetbüs ve Vetbülans”
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20 ilçede, Gömeç dahil, hizmete aldığı VETBÜS ve VETBÜLANS ile sokaktaki can dostlara yönelik kapsamlı bir hizmet sunuyor. Mobil klinik ve ambulans, 7 gün 24 saat boyunca sağlık taramaları, aşılamalar, parazit işlemleri ve acil müdahaleleri içeren geniş bir hizmet yelpazesi sunarak bölgedeki hayvanların sağlığını koruyor. Gömeçlilerin yanı sıra tüm ilçelerden gelen destekle Büyükşehir, sokaktaki dostlara sevgi ve sağlık götürerek, proje aracılığıyla toplumun duyarlılığını ve farkındalığını artırmayı amaçlıyor.


‘’Can Dostlarımız İçin Adımlarımızı Atıyoruz’’
Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek üzere Gömeç ve 20 ilçede ‘Pati’ adını verdiği özel beton beslenme ünitelerini kullanıma sunuyor. Bu projede, can dostların beslenme noktalarında karşılaştığı sorunlara etkili bir çözüm getirilerek, mama kaplarının kaybolma ve yağışlarda zarar görmesi önlendi. Büyükşehir, can dostların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeleri için çalışmalarına devam ediyor.

Can Dostlarımız İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz!
Büyükşehir Belediyesi, Gömeç ve diğer ilçelerdeki hayvanseverlerle iş birliği yaparak sokaktaki can dostların yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor. Bu dayanışma, hayvanlara sağlık, sevgi ve yaşam alanı sunma hedefine odaklanırken, toplumun genel hayvan duyarlılığını da güçlendirmeyi amaçlıyor.

/Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın Bülteni