Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altıeylül’lü çocuklar Cumhuriyet coşkusunu mektuplara döktü

Altıeylül Belediyesi, Cumhuriyet’in 100.

Altıeylül Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. Yılı kapsamında   “Cumhuriyet’imizin 100. Yılında 100. Yıla Mektuplar’ adlı program düzenledi.
 Plevne Millet Kıraathanesi ve İsmail Akçay Parkı’nda gerçekleştirilen etkinliğe gelen Plevne İlkokulu 3. sınıf öğrencileri 100. Yılda duygu ve düşüncelerini mektuplara aktardılar. Kaleme aldıkları mektupları da okuyan öğrenciler Cumhuriyeti kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına şükranlarını sundular.
BELEDİYE BAŞKANINDAN ÇOCUKLARA TEŞEKKÜR
Çocukların sevinçlerine ortak olan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi müreffeh yarınlar sizlerle şekillenecek. Sizler yazmış olduğunuz bu mektuplarla Cumhuriyetin 100. Yılında duygu ve düşüncelerini anlattınız. Tek tek okumuş olduğunuz mektuplarda yazmış olduğunuz cümlelerle bizleri gururlandırdınız, duygulandırdınız. O minicik ellerinizle satırlara döktüğünüz cümleler geleceğimizin emin ellerde olduğunun kanıtıdır. Sizleri ve bu güzel organizasyona katkı sağlayan öğretmenlerinizi tebrik ediyorum” dedi.

Haber:İhlas Haber Ajansı (İHA)