Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akşener duyurdu: İYİ Parti’nin Büyükşehir adayı Çömez oldu

Büyükşehir’de Başkanlık yarışı hızlandı.

Büyükşehir’de Başkanlık yarışı hızlandı. İYİ Parti ile CHP’nin ittifakını sonlandırmasının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez’in Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti’de mevcut Başkan Yücel Yılmaz, CHP’de Ahmet Akın ve İYİ Parti’de Turhan Çömez Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olmak için yarışacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çarşamba günü gerçekleştirilen TBMM Grup Toplantısında partisinin belediye başkan adaylarını açıkladı. Akşener, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için adı konuşulan İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Turhan Çömez’i resmen açıkladı.

Toplantıda Akşener, Çömez’in adaylığını şu sözlerle duyurdu: “Turhan Çömez burada mı? Ben milletvekillerimizi şehirlerden aday yapmak istemiyordum. “Ben yeni katıldım, aday olmam ayıp olur mu?” diyen bir Turhan Çömez’le karılaştım. Balıkesir’i alacağına inanan, başkanlık görevini de lakıyla sürdüreceğine bizim inandığımız bir arkadaşımız da Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kendi talep etti.”

/Haber merkezi