Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Tosun İhsaniye’deki vatandaşlarla buluştu 

Bandırma Belediye Başkanı Av.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Senin Şehrin, Senin Mahallen” sloganıyla gerçekleştirdiği Mahalle Buluşmalarının 2’nci gününde İhsaniye Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Senin Şehrin, Senin Mahallen” sloganıyla 18 mahallede halk toplantıları gerçekleştireceğini duyurmuştu. Bandırma’nın gelecek planlamasını katılımcı yönetim anlayışıyla, vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Tosun, ikinci ziyaretini İhsaniye Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Fikir, proje ve önerilerin sunulduğu toplantı için buluşma noktasında İstihdam Ofisi ve Çağrı Merkezi masaları kuruldu. 

İhsaniye Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tosun, çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılaştı.

Buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tolga Tosun, görev döneminde yaptığı çalışmaları anlattı. Mahalle buluşmasına Bandırma Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Yağar ve İsmail Ay, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve İhsaniye Mahallesi Muhtarı Özden Türker, CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşlar buluşmada çocuk oyun parkları, rögar kapakları, sokak hayvanları, altyapı internet sorunları, çöp koyteynerları, sinekler, kaçak şebeke suyu, toplu taşıma araçlarıyla ulaşım, ışıklandırma, parke çökmeleri, sosyal alanlar, ilkokul, trafik yoğunluğu, hat sorunları gibi sorunlarını dile getirdiler. 

“ŞİKAYETLERİMİ DİLE GETİRDİĞİM İÇİN HAKARETE UĞRADIM”

Mahalle sakinlerinden biri söz alarak, 2020 yılından beri Belediyeye ve Başkan Tosun’un kendisine dilekçe yazdığını, mahallesinde kamuya ait malların kullanıldığını ve şikayetini dile getirdiği için mahalle sakinleri tarafından hakarete uğradığını dile getirdi. Başkan Tosun konuyla ilgileneceğini ve eğer belediyeye ait alansa gerekli işlemlerin yapılacağını aktardı.  

ÇOCUKLARIN DİLEĞİ OYUN ALANLARI

Söz almak ve dileklerini iletmek isteyen çocuklara tek tek mikrofon verildi. Çocuklar mahallesinde, oyun park alanlarının yapılmasını, kütüphane, internet cafe, futbol ve basketbol sahasının yapılmasını istediklerini söylediler. Başkan Tosun, çocukların istekleri üzerine alana basketbol potası ve futbol kalesi koyacaklarını kaydetti. 

Sorunları tek tek not alan Başkan Tosun, her sorun ile ilgili yapabileceklerini vatandaşlara aktararak hem kendisinin hem de birim müdürlerinin sorunlarla en kısa süre içinde ilgileneceklerini belirtti. Buluşmanın sonunda mahalle ile ilgili şikayet, istek ve dileklerin yazılmaları için bloknotlar dağıtıldı.

Haber:Selin Girgin