Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vekil Taylan Erdek’te çalışmaları inceledi

AK Parti Balıkesir Milletvekili

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, tatil beldesi Erdek’te çeşitli yerlerde ziyaret gerçekleştirerek projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından tatil beldesi Erdek’e yapılan yatırımlarla Erdek’in eski günlere geri döndüğüne dikkat çekti. Vekil Taylan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ceyhun Mırız, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle Erdek’te çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Programına İtfaiye Amirliği’ni ziyaret ederek başlayan Vekil Ali Taylan ardından Marmarabirlik Erdek Şubesi’ni, yapımı tamamlanan Jandarma Komutanlığı ve yatırımına devam edilen Kapıdağ Mesleki ve Endüstri Lisesi inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Sanayi esnafıyla da buluşan Vekil Ali Taylan, Erdek’te yapılabilecek düzenlemeler hakkında esnafla fikir alışverişinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi projeleri hakkında değerlendirme yapan Taylan, Erdek’in arıtma problemini tamamen çözecek arıtma tesisi inşaatının da sürdüğünü belirtti. Yüzlerce gencin hizmet alacağı stadyum projesinin de üzerinde çalışıldığını aktardı. Ziyaretine AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimiyle devam eden Vekil Öztaylan, yapılan toplantı da yerel seçimler üzerinde değerlendirmelerde bulundu. Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleriyle buluşarak Erdek Ticaret Odası’nın çalışmalarını dinledikten sonra ziyaretini Avcılar Derneği’nde sonlandırdı.

Haber: Selin Girgin