Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kendini eve kilitleyip elinde bıçakla polise direndi, 1. kattan düşüp yaralandı

ANTALYA’DA PSİKOLOJİK RAHATSIZLIĞI BULUNAN EMRE S. 4 KATLI BİNANIN 2’NCİ KATININ PENCERESİNDE ELİNDE BIÇAK İLE POLİS EKİPLERİNE ZOR ANLAR YAŞATTI. ŞAHIS 2’NCİ KATTAN KORKULUKLAR YARDIMI İLE 1’NCİ KATIN KORKULUKLARINA TUTUNDU, BU ESNADA POLİS ŞAHSA BİBER GAZI SIKTI DENGESİNİ KAYBEDEN ŞAHIS 1’NCİ KATTAN ZEMİN KATA ÇAKILDI. YARALAN EMRE S. AMBULANS İLE HASTANEYE KALDIRILDI.

ANTALYA’DA PSİKOLOJİK RAHATSIZLIĞI BULUNAN

Antalya’da psikolojik rahatsızlığı bulunan vatandaş 4 katlı binanın 2. katının penceresinde elinde bıçak ile polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Şahıs 2. kattan korkuluklar yardımı ile 1. katın korkuluklarına tutundu. Bu esnada dengesini kaybeden genç 1. kattan zemin kata çakıldı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi 807 Sokak üzerinde bulunan 4 katlı binanın 2. katında akşam saatlerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, bir süredir psikolojik rahatsızlığı bulunan Emre S.(28) kendisini eve kilitledi. Durumu görenler 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Emre S. zaman zaman tehlikeli hareketlerde bulundu. Şahıs, elindeki bıçak ve cam gibi kesici aletlerini boğazına dayadı, evinin camlarını kırdı bazı ve eşyaları yola fırlattı. Sağa sola bağırarak polislerin kendisine iletişim kurmasına izin vermedi. Polislerin ikna çalışması içerden devam ederken, şahsı tanıyanlar da olay yerine geldi.

"Biber gazı ile müdahale edildi"
İkna çalışmaları devam ederken, şahıs tekrar ayağa kalkarak tehlikeli hareketler yapmaya başladı. Şahıs 2. kattan korkuluklar yardımı ile 1. katın korkuluklarına tutundu, Bu esnada polis biber gazıyla müdahale ettiği genç 1. kattan zemin kata düştü. Yaralanan şahıs ambulans ekiplerinin ilk yardımı sonrasında ambulans ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Olayda, şahsın annesi de biber gazından etkilendi.