Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Motosiklet hırsızlarına dron destekli JASAT operasyonu

BALIKESİR’İN EDREMİT VE HAVRAN İLÇESİNDE JANDARMANIN DRON DESTEKLİ OPERASYONUNDA 7 ÇALINTI MOTOSİKLET ELE GEÇİRİLDİ.

BALIKESİR'İN EDREMİT VE HAVRAN

Edremit ve Havran ilçesinde jandarmanın dron destekli operasyonunda 7 çalıntı motosiklet ele geçirildi. Gözaltına alınan 10 kişiden ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Edremit ve Havran’da son dönemlerde meydana gelen motosiklet hırsızlıklarıyla ilgili olayların aydınlatılması, şüphelilerin yakalanması ve çalıntı motosikletlerin ele geçirilmesi için jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından özel bir ekip oluşturuldu.

Özel ekibin titiz ve ayrıntılı araştırmaları sonucunda, çalınan motosikletlerin şase ve motor numaralarının kazınıp, parçalarının değiştirilerek kullanıldığı tespit edildi

Çalıntı motosikletlerin bulundurulduğu adresleri belirleyen JASAT, gerçekleştirdikleri operasyon ile 7 adet şase ve motor numarası kazınmış motosiklet, çok sayıda motosiklet parçası ele geçirdi.

7 motosikletten ikisi sahiplerine teslim edildi. Diğer 5 motosiklet ile ilgili adli işlem başlatılarak motosikletler yediemin otoparkında çekildi. 10 kişi hakkında adli işlem başlatıldı ve şahıslardan ikisi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.