Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dere Mahallesi yolların yapılmasını bekliyor  

Bandırma Dere Mahallesi Muhtarı

Bandırma Dere Mahallesi Muhtarı Nevzat Man, General Halit Caddesi, Ordu Caddesi ve Sunullah Mahallesinde yol çalışmalarının bir an önce yapılması istediğini kaydetti.  

Dere mahallesi muhtarı Nevzat Man, yollar kötü olduğu için vatandaşların sıkıntı yaşadığını, çözüme kavuşması için Belediyeden söz aldığının altını çizdi. Muhtar Man, “Nisan ayının başında Sunullah Mahallesi, General Halit Caddesi ve Ordu Caddesinin ara sokakları da dahil yol yapım çalışması yapılması için belediyeden söz aldık. Yollarımız kötü durumda bir an önce çalışmaların başlamasını bekliyoruz. Başkanımıza şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi. 

Mahallesinde okul yapılmasını da istediğini söyleyen Nevzat Man, “Bentbaşı Mahallesi ve Haydar Çavuş Mahallesinde okul yok. Öğrencilerimiz kendi mahallelerinde de okul olmasını istiyor. Bununla ilgili mahallilerimizden istek ve talepleri alsak da yerimiz olmadığı için bir talepte bulunamıyoruz.” diye konuştu. 

“MAHALLELİMİN ARKASINDAYIM” 

            Muhtarlığa ramazan ayının ilk gününden itibaren gelen yardımların olduğunu söyleyen Nevzat Man, hayırsever vatandaşların, belediyelerin ve partilerden gelen yardımların depremzedelere ve ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını belirtti. Muhtar Man, “Mahallemizde depremzede ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız var. Hayırseverler ramazan ayının ilk gününden beri market alışverişi ve nakit para konusunda yardımcı oluyor. Belediyemiz de her akşam mahallede 50 kişilik yemek dağıtıyor.  Ayrıca partilere ihtiyaç sahibi isimlerin listesini veriyoruz onlar da yardım yapıyor. Bizler de ihtiyaç sahiplerine ulaşması için elimizden geleni yapıyoruz yeter ki iyi olsunlar. Ben sonuna kadar mahallelimin arkasındayım” dedi.  

Haber: Selin Girgin